Mai multe zboruri București-Chişinău. Prețurile încep de la 85 de euro
Full Article 2 minutes read

Mai multe zboruri București-Chişinău. Prețurile încep de la 85 de euro

Compania aeriană Tarom introduce mai multe zboruri pe relația București-Chişinău, începând din 24 septembrie. Prețurile pentru un bilet vor începe de la 85 de euro/segment, a anunțat joi operatorul aerian, citat de Digi24. Potrivit sursei, compania va opera zboruri suplimentare în fiecare weekend, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors.

„Compania Tarom a decis să vină în întâmpinarea creșterii de trafic pe relația Chişinău-București, prin suplimentarea zborurilor. Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziționeze bilete, inclusiv pentru frecvențele suplimentare începând de astăzi”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, prețurile pentru un bilet către sau dinspre Chişinău încep de la 85 de euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 de kg şi a unui bagaj de mână de 8 kg, gratis. Toate taxele sunt incluse şi, suplimentar, Tarom oferă serviciul de check-in gratuit.

Tarom asigură conexiuni flexibile pentru pasagerii din Republica Moldova care pot ajunge, prin Aeroportul Otopeni, la 20 de destinații externe, dintre care 5 în Orientul Mijlociu, sau la oricare dintre cele 7 destinații interne care fac parte din portofoliul de operare al companiei naționale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: