MAIE: Încă o moldoveancă a fost diagnosticată cu COVID-19
Full Article 1 minutes read

MAIE: Încă o moldoveancă a fost diagnosticată cu COVID-19

Încă o moldoveancă din Italia a fost infectată cu coronavirusul COVID-19. Informația a fost confirmată pentru NM de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAIE), luni, 2 martie.

„Starea acesteia este bună, femeia nu a avut nevoie de spitalizare și este în carantină la domiciliu”, au precizat reprezentanții serviciului de presă.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că pe parcursul ultimelor 24 de ore, în Republica Moldova, nu a fost depistat niciun caz de infectare prin coronavirus de tip nou.

Totodată, Agenția Națională Sănătate Publică anunță că au fost prelevate probe de la șapte moldoveni care au revenit recent din Italia.

Amintim că, în data de 28 februarie, MAIE a confirmat că o moldoveancă din Italia a fost infectată cu coronavirusul de tip nou. 

Conform datelor Centrului European pentru Controlul Bolilor, începând cu 31 decembrie 2019 și până la 1 martie 2020, au fost raportate 87 de mii de cazuri de infecție coronavirusul de tip nou (COVID-19).

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: