Mii de locuitori ai Parisului au luat cu asalt ieșirile din oraș, înainte de intrarea în vigoare a regimului de carantină
Full Article 1 minutes read

Mii de locuitori ai Parisului au luat cu asalt ieșirile din oraș, înainte de intrarea în vigoare a regimului de carantină

La ieșirea din capitala Franței s-au format ambuteiaje, după ce mii de oameni au încercat să părăsească Parisul către zonele de țară, unde speră să poată suporta mai ușor perioada de carantină, scrie Digi24.

În aceste condiții, la ieșirea din Paris s-au format cozi uriașe de mașini, iar gările și autogările au fost pline de oameni.

Pe de altă parte, câteva sute de persoane au ieșit pe străzile metropolei pentru a protesta față de reîntoarcerea la carantină, iar magazinele au fost asaltate de către cei care rămân în oraș.

În Franța au fost anunțate aproape 48.000 de noi cazuri în 24 de ore. Asta după ce in 25 octombrie au fost anunțate peste 52.000 de infectări.

În urmă cu două zile, președintele Emmanuel Macron a anunțat carantină totală, începând de vineri. Afacerile non-esențiale vor fi închise, dar școlile vor rămâne deschise timp de patru săptămâni.

Situația urmează să fie reevaluată peste două săptămâni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: