Militarii moldoveni și români se antrenează împreună în Moldova. Vor efectua patrulări și lucrări de distrugere
Full Article 50 second read

Militarii moldoveni și români se antrenează împreună în Moldova. Vor efectua patrulări și lucrări de distrugere

Militari moldoveni și români participă, în perioada 23 octombrie – 3 noiembrie curent, la exerciţiul internaţional „Joint Combined Exchange Training-2023” (JCET), desfășurat la baza militară de instruire a Armatei Naţionale. Informațiile au fost confirmate, astăzi, de către Ministerul Apărării.

În cadrul „Joint Combined Exchange Training-2023”, militarii vor executa trageri din diferite tipuri de armament de infanterie și artilerie, vor desfășura acțiuni care antrenează rezistenţa fizică şi aptitudinile de comandă. De asemenea, ofițerii, soldații și sergenții vor efectua patrulări, lucrări de distrugere (EOD), pregătire medico-militară și alte ședințe specifice de instruire.

JCET se desfășoară în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2023, iar militarii moldoveni participă la acest exercițiu începând cu anul 2009”, se arată în comunicatul Ministerului Apărării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: