Minora omorâtă în weekend, la Ialoveni: tânărul de 18 ani și-a recunoscut vina. A primit 30 de zile de arest preventiv
Full Article 1 minutes read

Minora omorâtă în weekend, la Ialoveni: tânărul de 18 ani și-a recunoscut vina. A primit 30 de zile de arest preventiv

Procuratura raionului Ialoveni informează că magistrații Judecătoriei Hîncești au eliberat mandat de arestare preventivă, pe un termen de 30 zile, în privința tânărului învinuit de omorul intenționat a unei minore, produs la Ialoveni.

Reprezentanții Procuraturii Generale a Republicii Moldova menționează că infracțiunea a avut loc pe o stradă din satul Horodca raionul Ialoveni.

Astfel, tânărul în vârstă de 18 ani este învinuit de către procurori că, în urma unui conflict spontan apărut cu victima, care s-a dovedit a fi o minoră în vârstă de 17 ani, i-a aplicat ultimei mai multe lovituri cu un cuțit, care în rezultat au dus la decesul acesteia.

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 ore. În procesul audierilor, acesta a dat declarații, în cadrul cărora și-a recunoscut pe deplin vinovăția în săvârșirea infracțiunii de care este învinuit.

Procurorii mai adaugă că urmărirea penală este în curs de desfășurare, iar la adoptarea unei soluții pe cazul investigat, vor reveni cu informații suplimentare.

Menționăm, crima a avut loc în noaptea de 21 august 2022.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: