VIDEO Extrădat din Rusia în Moldova după 19 ani de căutări: un bărbat, adus în țară pentru a-și ispăși pedeapsa
Full Article 1 minutes read

VIDEO Extrădat din Rusia în Moldova după 19 ani de căutări: un bărbat, adus în țară pentru a-și ispăși pedeapsa

Un bărbat originar din Grigoriopol a fost reținut în Rusia și extrădat în Republica Moldova. Cu 19 ani în urmă, au declarat oamenii legii, bărbatul a fost dat în căutare internațională și interstatală. În 2001, acesta a aplicat mai multe lovituri unui bărbat, care ulterior a decedat. Polițiștii susțin că bărbatul extrădat a fost condamnat la 17 ani privațiune de libertate. 

Poliția a anunțat pe 1 decembrie că un bărbat originar din Grigoriopol, dat în căutare internațională și interstatală pentru omor și șantaj, acum 19 ani, a fost reținut în Federația Rusă și extrădat în Republica Moldova.

Bărbatul de 54 de ani, în anul 2001, prin înțelegere prealabilă cu alte persoane, au atacat patru bărbați din Grigoriopol, aplicându-le mai multe lovituri după un conflict iscat între ei pe parcursul mai multor ani, motivul fiind că aceștia refuzau să achite taxa de protecție anuală în sumă de 5 000 de dolari. În urma loviturilor aplicate, un bărbat a decedat, iar suspectul a fost condamnat la 17 ani privațiune de libertate”, au comunicat polițiștii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: