Mircea Geoană: Moldova este un partener comun al NATO și al UE. Vom continua să lucrăm pentru întărirea rezilienței societale
Full Article 2 minutes read

Mircea Geoană: Moldova este un partener comun al NATO și al UE. Vom continua să lucrăm pentru întărirea rezilienței societale

Secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, Mircea Geoană, a avut o întrevedere cu ambasadorii Moldovei pe lângă NATO și UE, Viorel Cibotaru și Daniela Morari, și cu Secretarul general al Serviciului de Acțiune Externă al Uniunii Europene, Stefano Sannino. Întâlnirea a avut loc pe 22 noiembrie, la sediul NATO.

Încântat să îi reîntâlnesc, în format trilateral, pe ambasadorii Republicii Moldova acreditați la NATO și UE, alături de Secretarul General al Serviciului de Acțiune Externă al UE, Stefano Sannino. După discuțiile purtate în urmă cu câteva luni cu liderii de la Chișinău și întâlnirea recentă pe care am avut-o cu premierul Recean la sediul NATO, am continuat demersurile de coordonare a sprijinului nostru politic și practic pentru Republica Moldova”, a scris Geoană pe Facebook.

Mircea Geoană a declarat că NATO va continua să lucreze cu Republica Moldova pentru a construi o societate mai rezilientă.

Republica Moldova este un partener comun al NATO și al UE. Împreună, în mod complementar, vom continua să lucrăm pentru întărirea rezilienței societale a Republicii Moldova, sprijinind integrarea sa europeană. Prin consolidarea parteneriatului nostru și identificarea proiectelor concrete, putem asigura un viitor mai sigur și mai prosper pentru Republica Moldova, precum și pentru întreaga regiune”, a menționat el.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: