Moldova Agroindbank – o nouă locaţie, o nouă experienţă de banking

Clienţii Moldova Agroindbank au simţit deja gustul unei noi experienţe de banking. O nouă locaţie, un nou design interior şi exterior şi o combinaţie fină între asistenţa individuală şi cea digitală. Toate acestea au devenit deja o realitate cotidiană pentru clienţii persoane fizice ai Sucursalei “Miron Costin” a MAIB.

Schimbarea vine la pachet cu o nouă abordare în deservire din partea angajaţilor MAIB, dar şi cu mai multă autonomie pentru clienţii băncii în efectuarea operaţiunilor bancare.

”Sucursala Miron Costin este prima sucursală deschisă de MAIB în Chişinău în momentul creării băncii, în 1991 și a fost întotdeauna un motiv de mândrie pentru noi, care a devenit și mai accentuat acum. Pe lângă designul atractiv şi confortul creat pentru clienţi în noua locație a sucursalei, combinăm deservirea individuală cu cea digitală. Am simplificat şi continuăm să simplificăm procesele bancare, astfel încât să facilităm cât de mult posibil interacţiunea clienților cu banca.

În acelaşi timp, am accelerat digitalizarea serviciilor bancare, oferindu-le clienţilor instrumentele necesare pentru a face banking comod, rapid şi în siguranţă, oricând şi de oriunde. Chiar venind la sucursală, au la dispoziţie instrumente digitale care le permit să efectueze operațiuni de sine stătător şi să beneficieze de consultanţă pentru aceasta, la necesitate. Astfel, această abordare transformă sucursala într-un spaţiu unde clienţii dezvoltă şi aprofundează relaţiile cu banca, beneficiind în acelaşi timp de independenţă în efectuarea operaţiunilor bancare”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, cu ocazia deschiderii sucursalei.

 

Dacă ai trecut deja pragul Sucursalei „Miron Costin”, atunci ştii că vei fi întâmpinat cu toată bunăvoinţa de meeter greater, consultanţii MAIB care te vor direcţiona către punctele de interes, te vor consulta şi îţi vor propune soluţii în funcţie de necesităţile tale.

De altfel, meeter greateri vei întâlni în tot mai multe sucursale MAIB – sunt persoanele care te ajută să ai o experienţă plăcută şi utilă de digital banking şi te ghidează în utilizarea serviciilor digitale, a aplicației mobile MAIBank, a terminalelor de autoservire.

Eşti binevenit în noua locaţie a sucursalei „Miron Costin”, amplasată pe bd. Moscovei, 9/5. Pe lângă spaţiile de așteptare confortabile şi deservirea prietenoasă, ai la dispoziţie o rețea de dispozitive digitale în zona de autoservire 24/7, dar și un bancomat multifuncțional în regim de autoservire, pentru o experienţă de banking pe placul tău. Iar pentru maximă comoditate, rapiditate şi o doză necesară de siguranţă, ai o bancă întreagă în buzunarul tău prin intermediul aplicaţiei MAIBank.

 

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

(VIDEO) Biserica scoate oamenii în stradă/Dragalin, interzisă la funcții publice/Cine va deschide lista PAS?

Cele mai importante știri din Moldova și din lume în noua ediție NewsMaker!
Subiectele ediției:
— Grosu și Recean, primii pe lista PAS pentru parlamentare
— Gruparea „Patron”, condamnată în Franța
— Chișinăul, înconjurat de „Drumul Crucii”
— Podul de pe strada Ismail se prăbușește sub ochii noștri
— Blocul „Victorie” condamnă sancțiunile impuse de UE
— Năstase nu exclude că va candida la parlamentare
— Dragalin nu va putea ocupa funcții publice timp de cinci ani
Abonați-vă la NewsMaker – cele mai actuale știri fără cenzură.
Nu uitați să apăsați pe clopoțel pentru a nu rata noile ediții: zilnic, la 15:00 și 19:00, de luni până vineri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Am deschis înregistrările pentru academia de vară pentru minoritățile naționale

Academia de Vară pentru Drepturile Minorităților 2025 este o inițiativă educațională menită să sporească nivelul de informare și cunoaștere a drepturilor minorităților în rândul comunităților naționale, etnice și lingvistice din Republica Moldova, precum și să încurajeze implicarea civică și participarea acestora în procesul decizional.

Programul oferă o serie de prelegeri, seminare și exerciții practice susținute de experți de top în domeniul drepturilor omului, participării civice, proceselor democratice, reprezentării politice și mass-media. Scopul este de a oferi participanților o înțelegere profundă a mecanismelor de protejare a drepturilor minorităților și de a le extinde capacitățile de a influența în mod real procesele sociale și politice din Moldova.

De asemenea, participanții vor avea oportunitatea să interacționeze direct cu reprezentanți ai autorităților publice, ai misiunilor diplomatice și ai organizațiilor internaționale prezente în Republica Moldova.

La finalul proiectului, participanții vor putea dezvolta propriile inițiative și vor avea șansa să obțină sprijin financiar pentru proiecte ce promovează pacea, toleranța, activismul civic și democrația în comunitățile minorităților etnice.

Perioada desfășurării: 5 – 7 august 2025

Locația: Complexul turistic „Codru”

Participarea la Academia de Vară pentru Drepturile Minorităților 2025 este GRATUITĂ. Organizatorii vor acoperi toate cheltuielile de transport, cazare și alimentație.

Sunt așteptate cereri de participare din partea reprezentanților minorităților naționale, etnice și lingvistice (ucraineni, găgăuzi, bulgari, evrei, romi, polonezi, ruși, armeni, azeri etc.) cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani.

Link pentru înscriere: https://forms.gle/Y86VGVMHFhUbDQ5N6

Termen-limită pentru depunerea cererilor: 27 IULIE, ORA 18:00

Pentru întrebări suplimentare: [email protected]

Academia de Vară pentru Drepturile Minorităților 2025 este implementată de Centrul de Inițiative Civice pentru Minoritățile Naționale, cu sprijinul Guvernului Republicii Cehe prin programul TRANSITION și al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova.

(VIDEO) PNM vrea județe în loc de raioane / Vlah promite să verifice cum Sandu a câștigat alegerile / Blocul de stânga e aproape gata de alegeri

În Moldova se discută reforma administrativă. Partidul Național Moldovenesc (PNM) a propus revenirea la sistemul județelor, susținând că acest lucru va permite economisirea a peste un miliard de lei anual. Inițiativa a fost prezentată de partid la două zile după începerea perioadei electorale.

Între timp, „Inima Moldovei” a organizat din nou un protest — de data aceasta în fața Președinției. Partidul a acuzat-o pe Maia Sandu de falsificarea alegerilor prezidențiale și de implicare în campania parlamentară în favoarea PAS. Lidera formațiunii, Irina Vlah, a promis că va crea o comisie parlamentară pentru investigarea încălcărilor — dacă echipa sa va ajunge în Parlament.

Iar comuniștii, socialiștii, partidul lui Vasile Tarlev și „Inima Moldovei” se pregătesc să se unească într-un bloc de stânga unic pentru a participa la alegerile din 28 septembrie. Vladimir Voronin a confirmat că consultările între partide se apropie de final, însă nu se știe deocamdată cine va conduce blocul și sub ce simbol va participa la scrutin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Ucraina și-a schimbat guvernul, în plin război: Cine este Iulia Sviridenko, noua prim-ministră de la Kiev

Rada Supremă a Ucrainei a aprobat, în ședința din 17 iulie, numirea Iuliei Sviridenko în funcția de prim-ministră. Candidatura sa a fost susținută de 262 de deputați, în timp ce 22 au votat împotrivă, iar 26 s-au abținut. Propunerea a venit din partea președintelui Volodimir Zelenski și face parte din cea mai amplă remaniere guvernamentală de la începutul invaziei ruse, în februarie 2022.

Noua prim-ministră a fost felicită deja pentru numirea sa de către președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: „Vă susținem pe deplin în lupta pentru supraviețuirea Ucrainei și în eforturile pentru redresarea țării dumneavoastră și viitorul UE”.

Tot astăzi, Parlamentul de la Kiev urmează să voteze și numirea premierului demisionar Denîs Șmîhal, care a ocupat această funcție timp de peste cinci ani, în funcția de ministru al Apărării.

Zelenski a declarat că dorește ca noul său cabinet să se concentreze pe dereglementare, extinderea cooperării economice cu aliații și pedepse mai severe pentru cei care au amenințat statalitatea Ucrainei și „au furat potențialul Ucrainei”.

Sviridenko, în vârstă de 39 de ani, a ocupat funcția de ministru al economiei și a fost unul dintre vicepremierii Ucrainei din noiembrie 2021. Ea are experiență în colaborarea cu înalți oficiali de la Washington, după ce a negociat și semnat un acord cu secretarul Trezoreriei, Scott Bessent, în aprilie, care acordă Statelor Unite acces preferențial la noi acorduri privind mineralele ucrainene și va contribui la finanțarea investițiilor în reconstrucția Ucrainei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Veteranii avertizează, înainte de parlamentare: „Kremlinul a declanșat în Moldova un război hibrid, după scenariul care a dus la războiul de pe Nistru”

Veteranii războiului pentru apărarea independenței și integrității teritoriale a Republicii Moldova din 1992, alături de văduve de război și familii ale eroilor căzuți, s-au reunit astăzi în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, acuzând Kremlinul și partidele pro-ruse din țară că au declanșat un periculos război hibrid împotriva ordinii constituționale. Într-un apel public adresat autorităților, veteranii cer retragerea necondiționată a trupelor militare ruse din stânga Nistrului, inițierea unor alianțe internaționale de apărare și măsuri pentru protejarea suveranității și parcursului european al Republicii Moldova.

„Avem un război hibrid înăuntrul țării, cu care noi trebuie să lucrăm tot așa devotați. Ei nu trag cu arme acum, dar subminează încrederea oamenilor și destabilizează. Este datoria noastră să rămânem vigilenți. Lupta nu se mai duce cu arme, dar cu fermitate morală, cu exemplu personal și cu unitate. Să apărăm valorile naționale și direcția pro-europeană a țării noastre. Cerem clasei politice, în special celor de dreapta, să unească forțele, să dea dovadă de maturitate și să ajungă la un consens pentru binele comun. Un singur vot, o singură voce, o singură direcție europeană”, a declarat Andrei Eremia, vicepreședintele organizației veteranilor.

Veteranii au adoptat o declarație publică în care solicită autorităților să întreprindă măsuri pentru garantarea securității naționale, printre care: semnarea unor acorduri bilaterale de apărare cu țările, retragerea necondiționată a forțelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova și combaterea propagandei și dezinformării.

„Adresăm acest apel într-un moment crucial, în care forțele proimperiale din Kremlin și unele formațiuni pro-ruse autohtone au declanșat un periculos război hibrid asupra orânduirii constituționale a R. Moldovei, mobilizând mijloace ostile, în dauna suveranității și securității statului. Atenționăm autoritățile și societatea că actualul război hibrid este regizat după același scenariu de la Moscova care a dus la războiul din 1991-1992. În fața pericolelor tot mai grave care amenință pacea, unitatea și viitorul nostru european, tragem un semnal de alarmă. Chemăm camarazii de luptă și pe toți concetățenii noștri la unitate, vigilență și solidaritate națională pentru a susține obiectivul strategic de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană”, a subliniat generalul Victor Catană.

La finalul adunării, participanții au mers într-un marș pașnic către clădirea Parlamentului, unde au înmânat oficial apelul public adoptat.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: