Moldovenii vor beneficia de mai multe zboruri din și spre Israel, din noiembrie. Încă o companie avia va opera curse
Full Article 2 minutes read

Moldovenii vor beneficia de mai multe zboruri din și spre Israel, din noiembrie. Încă o companie avia va opera curse

Compania IsrAir va opera zboruri comerciale pe ruta Tel Aviv – Chișinău – Tel Aviv, începând cu 1 noiembrie. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) pe 25 octombrie, la scurt timp după ce a anunțat că și compania israeliană „Arkia” va opera zboruri din și spre Israel, din noiembrie.

„În toată această perioadă, autoritățile Republicii Moldova, prin intermediul MAEIE și Ambasadei noastre de la Tel-Aviv, au purtat negocieri cu diverse companii aeriene cu scopul de a satisface cererea ridicată pentru această rută, inclusiv pentru a facilita întoarcerea cetățenilor noștri. Astfel, începând cu 1 noiembrie, două noi companii aeriene întră pe piața avia din Republica Moldova”, anunță MAEIE.

Menționăm că Ambasada Republicii Moldova în Israel a anunțat că, din noiembrie 2023, compania „Arkia” va efectua zboruri directe Tel Aviv-Chișinău, la prețuri accesibile. Potrivit diplomației, primele două zboruri vor avea loc pe 2 noiembrie 2023 (joi) și 5 noiembrie 2023 (duminică). Procurarea biletelor avia, precum și orarul și frecvența curselor, pot fi verificate pe pagina web a companiei. Detalii – AICI.

Reamintim în acest context că, pe 21 octombrie 2023, compania aeriană moldovenească HiSky a adunat că își suspendă temporar zborurile pe ruta Chișinău – Tel Aviv – Chișinău, din motive de securitate. Cetățenii Republicii Moldova care vor să părăsească Israelul pot opta în continuare pentru zborurile companiei low cost FlyOne.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: