Alți peste 120 de moldoveni au revenit acasă cu cursele aeriene Tel Aviv – Chișinău. Câți au ales să plece spre Israel
Full Article 1 minutes read

Alți peste 120 de moldoveni au revenit acasă cu cursele aeriene Tel Aviv – Chișinău. Câți au ales să plece spre Israel

În ziua de 13 octombrie, în Republica Moldova, prin cursele aeriene Tel Aviv – Chișinău, au revenit acasă 121 cetățeni moldoveni, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE). În aceeași zi, potrivit sursei citate, au plecat spre Israel 59 cetățeni moldoveni.

„În continuare menținem legătura cu cetățenii noștri din Fâșia Gaza, dar și cu alte state care încearcă să găsească o cale de evacuare a civililor, inclusiv a cetățenilor moldoveni din Fâșia Gaza”, anunță MAEIE.

Diplomația de la Chișinău vine cu rugămintea către cetățenii moldoveni prezenți pe teritoriul Israelului să se înregistreze utilizând formularul disponibil AICI. Până în prezent, conform sursei citate, 383 de cetățeni s-au înregistrat pe această platformă.

Informații de contact:

pagina web: https://israel.mfa.gov.md/

email: [email protected]

Centru de Apel MAEIE:

0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova; +373 22 188 000 – pentru apeluri de la telefonul mobil sau de peste hotare sau +37379818081 (inclusiv WhatsApp)

email: [email protected]


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: