Războiul nu îi sperie pe moldoveni? Câți au plecat în Israel de la începutul conflictului militar
Full Article 1 minutes read

Războiul nu îi sperie pe moldoveni? Câți au plecat în Israel de la începutul conflictului militar

De la începutul războiului din Israel, 7 octombrie, și până în prezent, 1.622 de cetățeni moldoveni au revenit acasă, în timp ce 548 au plecat spre Tel-Aviv, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Diplomația de la Chișinău anunță că, prin cursele aeriene Chișinău – Tel Aviv – Chișinău, pe 19 octombrie, în Moldova au revenit 311 de cetățeni moldoveni. În aceeași zi, de la Chișinău spre Tel-Aviv au plecat 85 de cetățeni.

MAEIE reamintește, în acest context, necesitatea respectării cu strictețe a instrucțiunile de securitate emise de autoritățile israeliene, dar și informare din surse oficiale și credibile.

Informații de contact:

pagina web: https://israel.mfa.gov.md/

email: [email protected]

telefon de urgență, inclusiv WhatsApp: +972527789772, +972527998396, +972 52-2787326 (în regim 24/7)

Centru de Apel MAEIE:

0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova.

+373 22 188 000 – pentru apeluri de la telefonul mobil sau de peste hotare.

+37379818081 (inclusiv WhatsApp)

email: [email protected]


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: