Mureșan va fi alături de Sandu, pe 21 mai, în PMAN. „Vom arăta sprijinul pentru parcursul european al Moldovei”
Full Article 1 minutes read

Mureșan va fi alături de Sandu, pe 21 mai, în PMAN. „Vom arăta sprijinul pentru parcursul european al Moldovei”

Eurodeputatul Sigfried Mureșan va participa duminică, 21 mai, la Adunarea „Moldova Europeană” în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), lansată de președinta Maia Sandu. Anunțul a fost făcut de oficialul european pe pagina sa de Facebook.  

„La finalul săptămânii merg la Chișinău. Sâmbătă, am mai multe întâlniri cu reprezentanți ai Guvernului și cu tineri din Republica Moldova. Duminică voi fi alături de oamenii din Republica Moldova la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, unde ne vom arăta sprijinul pentru parcursul european al țării”, a scris Mureșan pe pagina sa de Facebook.

Amintim că președinta Maia Sandu a anunțat pentru data de 21 mai organizarea evenimentului apolitic „Moldova Europeană”. Potrivit șefei statului, manifestația ar urma să fie un mesaj transmis comunității internaționale privind dorința cetățenilor Republicii Moldova de a adera la Uniunea Europeană și de a fi parte a lumii libere.

Amintim că Siegfried Mureșan a fost decorat, anterior, de președinta Maia Sandu, cu Ordinul de Onoare. „Este un prieten de încredere și un promotor al intereselor țării noastre în instituțiile UE”, declara șefa statului acum doi ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: