Ninsori și polei pe drumuri. Cum va fi vremea în Moldova în acest weekend
Full Article 40 second read

Ninsori și polei pe drumuri. Cum va fi vremea în Moldova în acest weekend

În acest weekend, pe 20 și 21 decembrie, vremea va fi geroasă în Republica Moldova. Sâmbătă va ninge în unele zone ale țării, iar pe drumuri se va forma polei. Informațiile au fost confirmate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

În nordul țării se așteaptă -3…-2°C în timpul zilei. Iar noaptea, mercurul din termometre vor coborî până la -8…-5°C.

În partea centrală a Republicii Moldova și, nemijlocit, la Chișinău temperatura aerului va atinge aproximativ 0°C în perioada diurnă. Pe timp de noapte se așteaptă -5…-3°C.

În raioanele de sud, meteorologii prognozează temperaturi de +2°C în timpul zilei și -3…-1°C – în perioada nocturnă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: