Nu toate vizitele oaspeților străini în Ucraina sunt făcute publice. Declarația unui oficial ucrainean 
Full Article 2 minutes read

Nu toate vizitele oaspeților străini în Ucraina sunt făcute publice. Declarația unui oficial ucrainean 

Unii oaspeți străini vizitează Ucraina nu în mod public, aceasta se referă și la vizita fostului secretar al Ministerului Apărării al SUA, care a avut loc sâmbătă. O declarație în acest sens a fost făcută de secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Alexei Danilov, relatează Ukrainskaya Pravda. 

„Sunt oameni care vizitează capitala noastră, se întâmplă aproape în fiecare zi. Avem mulți prieteni care ne susțin. Dar nu toți sunt publici și nu apar toți pe ecranele noastre de televiziune și în mass-media. (…) De exemplu, ieri a fost la noi fostul secretar al Ministerului Apărării al SUA cu care am vorbit despre situația legată de ceea ce se întâmplă pe teritoriul țării noastre”, a comunicat pe 10 aprilie, Alexei Danilov.

El a mai spus că vizita premierului britanic Boris Johnson în Ucraina a fost precedată de multă muncă. „Această călătorie a fost pregătită o anumită perioadă de timp de către președinte, ambasadorul în Marea Britanie, agențiile noastre de informații o pregăteau”, a comunicat secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei.

De menționat că ultimul timp, Ucraina a fost vizitată de mai mulți oficiali internaționali. Recent, la Kiev a fost președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, șeful diplomației europene Josep Borrell, cancelarul austriac Karl Nehammer și premierul britanic Boris Johnson. 

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: