O compania aviatică din Moldova anulează TOATE zborurile spre/din Amsterdam, planificate până pe 13 mai
Full Article 1 minutes read

O compania aviatică din Moldova anulează TOATE zborurile spre/din Amsterdam, planificate până pe 13 mai

Compania aviatică FLYONE a anunțat pe 6 aprilie că este nevoită să anuleze toate zborurile spre/din Amsterdam, planificate până în data de 13 mai 2023. Potrivit reprezentanților companiei, decizia a fost luată din cauza că Aeroportul din Amsterdam a cerut anularea mai multor curse, din cauza unui volum mare, pe care nu l-ar putea gestiona.

Pentru pasagerii care au cumpărate bilete spre/din Amsterdam, compania oferă posibilitatea de:

– A accepta zborul care va fi operat în cel mai apropiat aeroport, precum Dusseldorf sau Bruxelles, iar FLYONE va suporta cheltuielile de transport, prin rețeaua de tren care face legătura cu Amsterdam, in valoare de 25 Euro/per direcție. Această condiție este valabilă pentru toate zborurile planificate până la data de 19 aprilie;

– A modifica zborul cu unul planificat după data de 13 mai;

– A solicita rambursarea totală a banilor.

Pentru a alege una din aceste opțiuni, pasagerii sunt rugați să expedieze un email către [email protected], în care vor indica informația completă cu privire la zbor și opțiunea care o aleg.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: