O mașină s-a izbit de gardul Casei Albe de la Washington. Șoferul a decedat la fața locului
Full Article 2 minutes read

O mașină s-a izbit de gardul Casei Albe de la Washington. Șoferul a decedat la fața locului

O maşină care circula cu viteză mare s-a izbit de unul din grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe, la Washington. Cazul a avut loc pe 4 mai. Șoferul a murit în urma incidentului, relatează Digi24.

Chiar înainte de ora 22:30, un vehicul care circula cu viteză mare s-a ciocnit de una din porţile perimetrului de securitate din jurul Casei Albe”, a anunțat Secret Service pe X (fostul Twitter).

Membrii serviciilor de securitate prezenţi la faţa locului au încercat imediat să-l salveze pe şofer, dar acesta „decedase deja”, potrivit postării.

O anchetă este în curs, dar Anthony Gugielmi, purtător de cuvânt al Secret Service, responsabil de securitatea Casei Albe, a declarat că nu a existat „nicio ameninţare şi nici implicaţii pentru securitatea publică”.

Precizăm că, în ianuarie, şoferul unei maşini a fost arestat pentru că lovise şi el un gard din perimetrul de securitate. În ultimii ani, Casa Albă a făcut obiectul mai multor tentative de intruziune, destul de îngrijorătoare pentru ca serviciile de securitate să decidă în 2020 să construiască o nouă barieră, mai înaltă şi dintr-un metal mai rezistent, în jurul perimetrului reşedinţei prezidenţiale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: