O nouă victorie pentru Moldova. Serghei Tarnovschi a cucerit două medalii de aur la Supercupa Mondială de la Oklahoma
Full Article 50 second read

O nouă victorie pentru Moldova. Serghei Tarnovschi a cucerit două medalii de aur la Supercupa Mondială de la Oklahoma

Campionul mondial și vicecampionul european Serghei Tarnovschi a câștigat cursa de 350 de metri de la Supercupa Mondială la canoe sprint, unde s-au reunit cei mai buni canoiști ai lumii.

El a fost urmat de campionul european, cehul Martin Fuksa și campionul mondial, românul Cătălin Chirilă. Fratele său, Oleg Tarnovschi a ocupat locul 7.
La ștafetă 1500 de metri pe primul loc s-a clasat duetul Serghei Tarnovschi – Maria Mailliard (Chile), iar medalia de argint a fost cucerită de cuplul Oleg Tarnovschi – Ludmila Luzan (Ucraina).

Amintim că canoistul Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de aur în cadrul Campionatului Mondial la canoe pe distanța de 5000 de metri. Evenimentul s-a desfășurat în orașul Halifax din Canada, la începutul lunii august.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: