O profesoară de limba engleză a decedat în urma atacului din Kazan. A încercat să salveze un elev
Full Article 2 minutes read

O profesoară de limba engleză a decedat în urma atacului din Kazan. A încercat să salveze un elev

O profesoară de limba engleză, în vârstă de 25 de ani, a decedat în urma atacului de la gimnaziul nr. 175 din orașul Kazan. Aceasta a încercat să salveze un elev, informează Agenția TASS.

„Imediat după incident au apărut informații despre decesul unui profesoare de dans, dar de fapt ea este în regulă. Elvira Ignatieva, care a predat limba engleză la clasa a cincea, a fost ucisă”, a declarat un reprezentat al instituției de învățământ.

Aceeași sursă a precizat că profesoara a încercat să salveze un elev, fapt confirmat de martorii oculari. „Ea a împins copilul mai departe de atacator și s-a pus în calea lui”, a mai spus reprezentatul instituției de învățământ.

Menționăm că Ilnaz Galeaviev, în vârstă de 19 ani, este autorul atacului din gimnaziul nr. 175 al orașului Kazan, Tatarstan. Acum câteva zile, acesta a scris pe canalul său de Telegram că plănuiește să ucidă mai multe persoane.

Ilnaz Galeaviev a învățat anterior în această instituție de învățământ. Acesta deținea arma legal.

Atacatorul ar fi intenționat să se sinucidă, însă a fost reținut de oamenii legii. Potrivit informațiilor oficiale, au decedat 9 persoane, majoritatea elevi. Alte 20 de persoane sunt spitalizate. În Kazan a demarat o operațiune anti-teroristă, toate școlile au fost închise.
Copiii care au fost răniți au vârstele cuprinse între 7 și 15 ani. Adulții au 19, 50 și 62 de ani. Toți sunt spitalizați.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: