O tânără de 18 ani din Canada, care a jucat prima dată la loto, a câștigat marele premiu
Full Article 2 minutes read

O tânără de 18 ani din Canada, care a jucat prima dată la loto, a câștigat marele premiu

O tânără canadiancă a câștigat un jackpot de 48 de milioane de dolari la loto din prima încercare. Tânăra în vârstă de 18 ani a devenit cea mai tânără canadiană care a câștigat vreodată un premiu atât de mare.

Juliette Lamour este studentă și intenționează să-și finalizeze studiile și să devină medic.

„Plângeam, lacrimi de fericire, desigur”, a declarat ea. „Încă nu-mi vine să cred că am câștigat premiul cel mare Gold Ball la primul meu bilet de loterie”, a adăugat tânăra, scrie g4media.ro cu referire la BBC.

Juliette, din Sault Ste. Marie, Ontario, a declarat că uitase de biletul de loterie până când a auzit vestea că cineva din orașul ei natal a câștigat la extragerea din 7 ianuarie.

Când s-a dus să își verifice biletul prin intermediul unei aplicații mobile, a început să se audă un jingle și pe ecran a început să clipească „Marele câștigător”.

„Colegul meu a căzut în genunchi”, a spus Juliette. „El striga. De fapt, toată lumea țipa că am câștigat 48 de milioane de dolari”, a comunicat tânăra.

Juliette a spus că va investi „cu grijă” cea mai mare parte a jackpot-ului cu ajutorul tatălui ei, care va fi manager-ul banilor. La fel, Juliette plănuiește să investească o parte din bani pentru a-și îndeplini visul de a deveni medic, fără să își facă griji cu privire la burse sau împrumuturi.

„După ce terminăm școala, eu și familia mea vom alege un continent și vom începe să explorăm”, a mai spus ea. „Vreau să experimentez diferite țări, să le studiez istoria și cultura, să le încerc mâncarea și să le ascult limba”, a adăugat tânăra.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: