Operațiunea de salvare din Eisk a luat sfârșit: 14 persoane au decedat, după prăbușirea avionului militar
Full Article 1 minutes read

Operațiunea de salvare din Eisk a luat sfârșit: 14 persoane au decedat, după prăbușirea avionului militar

Operațiunea de salvare din orașul Eisk, regiunea Krasnodar, a fost finalizată. Informația a fost confirmată de către guvernatorul regiunii, Veniamin Kondratiev, informează Interfax. Totodată, oficial a precizat că bilanțul victimelor după căderea avionului militar, de model Su-34, asupra unui bloc locativ, a ajuns la 14 persoane.

Interfax notează că salvatorii au găsit ultimul cadavru chiar sub motorul avionului prăbușit. Totodată, alte 19 persoane au fost rănite în urma incendiului provocat de căderea aeronavei militare.

„În jurul orei 16:00, ora Moscovei, operațiunile de salvare la locul accidentului au fost finalizate. Acum are loc elaborarea unui algoritm de lucru pentru restaurarea clădirii”, a spus Kondratiev.

Amintim că un avion militar, de model Su-34, s-a prăbușit, în seara zilei de 17 octombrie, peste un bloc de locuit cu mai multe etaje din regiunea Krasnodar a Federației Ruse. Potrivit Ministerului rus al Apărării, cauza prăbușirii avionului a fost „aprinderea unuia dintre motoare în timpul decolării”.

BBC notează că cel puțin 15 apartamente au fost avariate urmare a accidentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: