Panourile publicitare, amplasate contrar prevederilor legale, vor fi demontate în decurs de o săptămână
Full Article 1 minutes read

Panourile publicitare, amplasate contrar prevederilor legale, vor fi demontate în decurs de o săptămână

Panourile publicitare din municipiul Chișinău, care au fost amplasate contrar prevederilor legale, vor fi demontate în decurs de o săptămână. Anunțul a fost făcut de către primarul capitalei, Ion Ceban, astăzi, 30 decembrie. 

„Am cerut în cadrul şedinţei operative a serviciilor primăriei, demontarea imediată a dispozitivelor publicitare stradale care au fost amplasate ilegal. Pentru acest lucru au la dispoziție o săptămână, iar cei care vor încălca prevederile legale vor fi sancţionaţi”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

De asemenea, edilul capitalei a solictat viceprimarilor Victor Chironda şi Ilie Ceban să monitorizeze situaţia la acest capitol. Mai mult, în zece zile Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare urmează să prezinte un raport despre unde şi cum a fost amplasată publicitatea stradală în municipiul Chișinău.

Amintim că pe 18 decembrie, primarul Ion Ceban a semnat două dispoziții, în care a solicitat preturilor de sector inventarierea tuturor construcțiilor fără acte permisive. Totodată,edilul capitalei a cerut Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare să ia la evidență panourile publicitare din oraș.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: