Pasha Parfeni pleacă la Liverpool: „Moldova are voce și în UE, și la Eurovision”
Full Article 2 minutes read

Pasha Parfeni pleacă la Liverpool: „Moldova are voce și în UE, și la Eurovision”

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, Pasha Parfeni, pleacă la Liverpool. „Moldova are voce la Eurovision”, susține interpretul, care și-a îndemnat publicul să îl susțină și în continuare.

„Rezultatul nostru depinde de cum și cât vom reuși noi să ne mobilizam. Asta e foarte important acum. Vin cu îndemnul să ne fiți alături. Moldova are voce și în UE, și la Eurovision, și eu zic să ne antrenam pe data de 9 și, respectiv, pe 13, în marea finală, unde împreună cu echipa credem că vom reprezenta Moldova”, a declarat Pasha Parfeni.

Reprezentantul Moldovei, Pasha Parfeni, va fi însoțit la Liverpool de naistul Sergiu Borș și textiera Yuliana Parfeni, care este și soția interpretului.

„În spatele acestor trei minute de glorie, sper că vor fi de fapt nouă, stă o echipă enormă de profesioniști”, a declarat Yuliana Parfeni, care s-a arătat mândră că „Soarele și Luna” este a treia piesă, scrisă de ea, care ajunge să fie interpretată la cel mai mare concurs de muzică – Eurovision.

Precizăm că reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Pasha Parfeni va urca al 10-lea pe scenă în prima semi-finală a competiției, cu piesa „Soarele și luna”.

Prima semi-finală va avea loc în data de 9 mai și vor urca pe scenă 15 concurenți. A doua semifinală va fi pe 11 mai, cu participarea a interpreților din 16 țări.

Marea finală a Eurovision Song Contest 2023 se va desfășura pe 13 mai.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: