Plîngău, după Consiliul Politic Național: „Platforma DA revine în forță în viața politică din Moldova”
Full Article 1 minutes read

Plîngău, după Consiliul Politic Național: „Platforma DA revine în forță în viața politică din Moldova”

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) revine „în forță” în viața politică din Republica Moldova. O asemenea declarație a fost făcută de președintele formațiunii, Dinu Plângău, după Consiliul Politic Național al Platformei din 9 iulie.

„Pledăm pentru coagularea forțelor pro europene în contextul alegerilor locale. Platforma DA va promova oameni și echipe profesioniste care vor asigura pregătirea de guvernare, programe, propuneri, inițiative și viziuni și crearea unui cabinet din umbră. Platforma DA revine în forță în viața politică din Moldova și readuce în prim plan transformarea partidului în principala alternativă politică de centru dreapta”, a declarat Plângău.

Totodată, el a anunțat componența nominală a secretarului general al Partidului, vicepreședinților partidului și a membrilor Biroului politic național.

Este vorba despre Dinu Pângău-președinte; Liviu Vovc-secretar general; Chiril Moțpan, Iana Stanțieru, Liliana Tănase – vicepreședinți, iar Andrei Năstase – președinte fondator.

Consiliul a aprobat și noul brand al Platformei DA care este de culoare albastră și a fost actualizat programul politic.Totodată, în cadrul reuniunii a fost discutată situația politică din țară precum și poziționarea strategică a partidului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: