Coaliție înainte de prezidențiale și parlamentare. Platforma DA, Liga Orașelor și Comunelor și Partidul Schimbării își unesc forțele
Full Article 2 minutes read

Coaliție înainte de prezidențiale și parlamentare. Platforma DA, Liga Orașelor și Comunelor și Partidul Schimbării își unesc forțele

Platforma DA, Liga Orașelor și Comunelor și Partidul Schimbării au format o coaliție de dreapta în contextul alegerilor prezidențiale și parlamentare. Partidele au inițiat pregătirile pentru următoarele alegeri prin formarea unor echipe comune la nivel local și central și susținerea reciprocă a aleșilor locali de la Platforma DA, LOC și Partidul Schimbării.

„Platforma Demnitate și Adevăr, Liga Orașelor și Comunelor și Partidul Schimbării declară formarea unui parteneriat politic și  electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, formarea unei echipe comune la nivel central și local, în vederea pregătirii pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, susținerea ai aleșilor locali Platforma DA, LOC, Partidul Schimbării și colaborarea celor trei partide la nivel local în interesul cetățenilor și formarea coalițiilor la nivel local dintre cele trei partide,”  se specifică în declarația comună semnată de cele trei partide.

De asemenea, cele trei partide îndeamnă oamenii din societatea civilă care pot aduce un aport în beneficiul cetățenilor R. Moldova să-și unească forțele.

„Vreau să le mulțumesc membrilor acestor trei partide politice pentru maturitatea de care au dat dovadă, este clar pentru toată lumea că R. Moldova are nevoie de o consolidare, nu avem foarte mulți oameni ăn R. Moldova dornici să se implice în tot ceea ce ține de administrația publică locală, administrația publică centrală, în slujba cetățeanului, avem foarte multe probleme la capitolul demografic, foarte mulți cetățeni, inclusiv tineri capabili să pună umărul pentru prosperitatea R. Moldova, de asta este nevoie ca toți oamenii care au experiență în administrația publică locală sau centrală, oameni care pot aduce un aport în beneficiul cetățeanului și R. Moldova să se unească și să formeze un proiect comun, unic, astfel încât forțele străine de interesul R. Moldova să ajungă în Parlament, ” a declarat președintele Platformei DA, Dinu Plîngău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: