Poliția reacționează la un video de pe online și solicită rectificări: cazul a avut loc în 2020 și noi l-am comunicat 
Full Article 2 minutes read

Poliția reacționează la un video de pe online și solicită rectificări: cazul a avut loc în 2020 și noi l-am comunicat 

Pe rețelele de socializate au fost distribuite imagini cu un polițist care este implicat într-un conflict cu un grup de tineri, la o benzinărie. Reprezentanții Poliției susțin că acest caz a avut loc în 2020, la Căușeni, și că incidentul a fost comunicat opiniei publice acum 3 ani. 

„Poliția vine cu o precizare în legătură cu imaginile video distribuite pe rețelele de socializare în care un angajat al poliției este implicat într-un conflict cu un grup de tineri la o stație PECO. Inspectoratul General al Poliției precizează că acest caz a avut loc în luna iunie a anului 2020, la Căușeni”, au precizat reprezentanții Poliției Republicii Moldova, pe 29 iulie.

Se menționează că atunci pe numele angajatului a fost pornită o anchetă de serviciu, în rezultatul căreia polițistul a fost sancționat prin concediere.

„Despre acest fapt poliția a comunicat acum 3 ani, când s-a întâmplat incidentul, iar mass media a informat societatea despre rezultatul anchetei”, au comunicat polițiștii.

Oamenii legii solicită persoanelor care au distribuit secvențele video să facă rectificări, cu includerea precizărilor Poliției: „Inspectoratul General al Poliției tratează postarea repetată a acestor imagini video ca având scopul de a denigra imaginea poliției și a polițiștilor care își îndeplinesc cu demnitate misiunile de serviciu”.

De menționat că imaginile video, care conțin un limbaj licențios, au fost publicate pe TikTok, iar utilizatorii rețelei au venit cu mai multe comentarii de critică în adresa reprezentanților Poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: