Polițiștii ies în număr mare pe străzile din Chișinău: vor monitoriza șoferii care circulă pe benzile transportului public
Full Article 2 minutes read

Polițiștii ies în număr mare pe străzile din Chișinău: vor monitoriza șoferii care circulă pe benzile transportului public

Pe 7 septembrie, în orele de vârf, polițiștii de patrulare se vor afla masiv în traficul din Chișinău. Aceștia vor monitoriza în special benzile dedicate transportului public, mai exact – șoferii care circulă pe acestea. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Poliției Republicii Moldova. Se menționează că decizia a fost luată urmare a traficului îngreunat din municipiu. 

Reprezentanții Poliției au menționat că vor monitoriza traficul rutier cu mijloacele tehnice din dotare.

Mâine, în orele de vârf, polițiștii de patrulare se vor afla masiv în trafic pentru a monitoriza, cu mijloacele tehnice din dotare, traficul rutier din capitală, în special benzile dedicate transportului public. Polițiștii atestă că, odată cu începutul anului școlar, traficul în municipiul Chișinău este îngreunat din cauza ambuteiajelor create de șoferii automobilelor care circulă pe benzile destinate transportului public. Atenționăm că pe aceste benzi au dreptul să circule troleibuzele, autobuzele, microbuzele de rută, bicicletele și serviciile de urgență”, se arată în declarația Poliției Republicii Moldova.

Zilele trecute, edilul Ion Ceban declara că după 1 septembrie, numărul vehiculelor pe străzile capitalei a crescut și, în consecință, au apărut și mai multe ambuteiaje. Astfel, el a solicitat Ministerului de Interne să se implice în gestionarea traficului rutier, mai ales în orele de vârf.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: