Prima reacție a lui Andrei Spînu, după ce a plecat de la Guvern: „Băga zâzanie în echipa noastră”
Full Article 2 minutes read

Prima reacție a lui Andrei Spînu, după ce a plecat de la Guvern: „Băga zâzanie în echipa noastră”

Fostul vicepremier Andrei Spînu îndeamnă oamenii „să nu ia în serios speculațiile, zvonurile și acuzațiile la adresa PAS-ului”. Potrivit noului secretar general al Aparatului Președintelui, zvonurile sunt pentru a certa echipa și a distabiliza situația din țară.

„Prieteni, urmăresc cum pe parcursul ultimelor zile se fac eforturi pentru a băga zâzanie în echipa noastră. Speculații, zvonuri, falsuri și acuzații sunt lansate de tot felul de oameni și canale care îi slujesc pe cei care vor să destabilizeze și să fure țara noastră. Vă rog să nu îi luăm în serios. Noi mergem uniți înainte. Mâine va fi votat noul Guvern. Avem multă treabă și ne vom asigura că în țară va fi pace. Avem nevoie de stabilitate pentru a continua parcursul nostru european. Moldova va reuși!”, a scris Spînu pe Telegram.

Amintim că, premierul Republicii Moldova Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din funcție. Anunțul a fost făcut pe 10 februarie în cadrul unor declarații în fața jurnaliștilor.

Pe 13 februarie șefa statului Maia Sandu a semnat decretul prin care Andrei Spînu este numit în funcția de secretar general al Aparatului Președintelui Republicii Moldova. Spînu este numit în funcție începând cu data de 14 februarie 2023.

Ministrul în demisie Andrei Spînu a postat pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire adresat echipei de la ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Menționăm că Andrei Spînu a fost vicepremier și ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în Guvernul Gavrilița. Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din funcție pe 10 februarie 2023.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: