Pro Moldova cheamă partidele de opoziție la dialog „pentru învestirea neîntârziată a unui guvern anticriză”
Full Article 2 minutes read

Pro Moldova cheamă partidele de opoziție la dialog „pentru învestirea neîntârziată a unui guvern anticriză”

Pro Moldova cheamă partidele de opoziție la dialog „pentru învestirea neîntârziată a unui guvern anticriză”. Despre acest lucru a anunțat Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 26 iunie.

„Facem apel către toate forțele politice responsabile să găsim soluții pentru învestirea neîntârziată a unui guvern anticriză, capabil să gestioneze criza sanitară, cât și criza economică”, a declarat Candu.

„Am văzut poziționări a unor partide legate de imagine, trecut. Dragi colegi, cetățenii nu o să ne ierte această ezitare. La ora actuală, trebuie să trecem de la vorbe, la acțiuni. Așteptăm, făcând acest apel către partidele de opoziție, să găsim modalitatea ca în timpul cel mai scurt posibil să schimbăm lucrurile în țară. Actuala guvernare nu mai are majoritate parlamentară și acesta este un fapt împlinit. Actuala guvernare se ține de un fir de păr”, a mai spus Candu.

Totodată, acesta a îndemnat partidele de opoziție să înceapă să lucreze cot la cot și să aibă un dialog pe marginea agendei parlamentare pentru următoarea perioadă de timp.

Precizăm că recent, Platforma Demnitate și Adevăr a prezentat 15 măsuri prioritare ale „noului guvern” pentru primele o sută de zile. Măsurile au fost anunțate în pofida faptului că guvernul condus de Ion Chicu nu a fost demis și continuă să își exercite atribuțiile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: