Provocarea unui om de afaceri din Ucraina: Promite $500 mii celui care va reuși să trimită o dronă în Piața Roșie a Moscovei, de 9 mai
Full Article 1 minutes read

Provocarea unui om de afaceri din Ucraina: Promite $500 mii celui care va reuși să trimită o dronă în Piața Roșie a Moscovei, de 9 mai

Cofondatorul „Monobank” ucrainean a promis 20 milioane de grivne pentru persoana căreia îi va reuși să aterizeze o dronă în Piața Roșie din Moscova, pe 9 mai. 

Vladimir Iașenko, unul dintre fondatorii „Monobank” ucrainean și producătorul de drone „Dovbush T10”, a promis că va oferi cel puțin 20 milioane de grivne (mai mult de 500 mii de dolari) celui care va ateriza o dronă în Piața Roșie de la Moscova pe 9 mai, scrie Meduza

El a spus că pe 9 mai, în Piața Roșie, are loc anual o paradă la care participă militarii.

„Aceasta va fi, așa cum spun ei [autoritățile ruse], „ținte militare legitime”. Îi îndemn pe toți cei care au legătură cu producția de vehicule aeriene fără pilot – haideți să le creăm o „sărbătoare””, a spus omul de afaceri. 

Iașenko a adăugat că este gata să plătească o primă unui producător ucrainean de drone a cărui aparat, cu ajutorul unui operator militar, va ateriza în Piața Roșie pe 9 mai.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: