Canibal din Rusia, condamnat pentru omor, eliberat din închisoare. Moscova l-a trimis să lupte în războiul din Ucraina
Full Article 2 minutes read

Canibal din Rusia, condamnat pentru omor, eliberat din închisoare. Moscova l-a trimis să lupte în războiul din Ucraina

Un ucigaș din Rusia, condamnat după ce a ucis cel puțin patru oameni, a fost eliberat din închisoare și trimis pe front, în Ucraina, scrie Radio Svoboda. Imagini pe rețelele de socializare, care îl arată pe canibalul Denis Gorin din regiunea Sahalin în uniformă militară cu simbolul Z imprimată pe ea, au început să apară pe rețelele de socializare încă nu o lună în urmă, scrie sursa citată.  

Redacția Sibiri scrie că Gorin s-ar afla acum în spital, după ce ar fi suferit o rană ușoară, pe front. Publicația face trimitere la declarațiile unui bărbat, care ar fi fost internat în același salon cu canibalul ucigaș.

„Gândiți-vă că este liber, iertat, o jumătate de sentință i-a dispărut, din senin. Dar cred că nu va fi liber pentru mult timp. Rudele victimelor sale își amintesc totul”, a spus Dmitri, bărbatul care cu Gorin ar fi stat în salon, în spital.

Gorin a fost condamnat pentru prima dată în 2003, după ce a omorât un om și și-a bătut joc de corpul neînsuflețit al acestuia. Atunci el a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu regim strict, scrie sursa citată. Pentru că a avut un „comportament exemplar”, Gorin a fost eliberat condiționat din închisoare în 2010.

În iunie 2011, frații Denis și Evghenii Gorin au bătut cu brutalitate un bărbat. În timp ce victima era inconștientă, Evghenii Gorin l-a înjunghiat cu un cuțit. În ianuarie 2012, frații Gorin au ucis o altă persoană.

În vara anului 2012, a fost descoperită cea de-a patra crimă comisă de Denis Gorin. Potrivit anchetatorilor, în noiembrie 2010, a ucis mai întâi un bărbat, apoi a tăiat carnea de pe picioarele cadavrului, pe care a spălat-o, a pus-o la frigider și apoi a mâncat-o. Instanța l-a condamnat pe Gorin la 22 de ani într-o închisoare cu regim special.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: