Recean a cerut o analiză de la Ministerul Mediului privind livrările lemnelor, după ce a avut parte de o „surpriză” la Plaiul Fagului
Full Article 50 second read

Recean a cerut o analiză de la Ministerul Mediului privind livrările lemnelor, după ce a avut parte de o „surpriză” la Plaiul Fagului

În rezervația științifică „Plaiul Fagului” lemnele au fost vândute la prețul valabil pentru crengi. Martorul unui asemenea incident a fost chiar premierul Dorin Recean, care se afla într-o deplasare în teritoriu. Prim-ministrul a solicitat de la Ministerul Mediului o analiză în acest sens. Despre aceasta, Recean a vorbit în cadrul ședinței Guvernului din 14 august. 

„Eram în deplasare în teritoriu. Am trecut pe la Plaiul Fagului și acolo surpriză: am văzut că o mașină plină cu lemne, care se numeau crengi, care a fost vândută cu 500 de lei. Până vineri vreau de la Ministerul Mediului o analiză foarte clară pe tot ceea ce privește livrările de masă lemnoasă de la Moldsilva”, a solicitat Dorin Recean.

Amintim că anterior au fost înregistrate mai multe cazuri de tăieri ilegale în Rezervația „Plaiul Fagului”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: