Renato Usatîi, după ce a votat: „Vreau ca toate lucrurile frumoase făcute din 2015 până în 2021 să continue”
Full Article 2 minutes read

Renato Usatîi, după ce a votat: „Vreau ca toate lucrurile frumoase făcute din 2015 până în 2021 să continue”

Liderul Partidului „Nostru”, Renato Usatîi, și-a exercitat dreptul la vot în cadrul scrutinului electoral din 5 noiembrie. Usatîi, care candidează pe listele formațiunii politice la funcția de consilier municipal în Consiliul Municipal Bălți, anunță că și-a dat votul pentru „dezvoltarea orașului”.  

„Astăzi am venit la vot pentru ca toate lucrurile bune și frumoase care au avut loc din 2015 până în anul 2021 nu doar să continue, dar să fie dublate. Am votat pentru n Bălți mult mai modern decât este la moment” – a declarat Usatîi.

Întrebat ce așteptări are în urma alegerilor desfășurate astăzi în întreaga țară, Usatîi a spus: „Este greu sa vorbim despre așteptări pentru că au avut loc mai multe încălcări și murdării în această campanie, chiar și ieri, în ziua tăcerii”.

Liderul Partidului Nostru a făcut apel la oameni să iasă masiv la vot.

Corespondentul NewsMaker Daria Slobodcicova se află la Bălți: vorbește cu locuitorii municipiului și raportează care este atmosfera în ziua scrutinului. Menționăm că 14 persoane își doresc să fie primari ai municipiului Bălți. Află cum se desfășoară scrutinul în „capitala de nord” a  țării – AICI

În cadrul scrutinului din 5 noiembrie vor fi aleși pentru un mandat de patru ani reprezentanții administrației publice locale, respectiv 898 de primari și 11 058 de consilieri locali (raionali, municipali, orășenești, comunale și sătești). Pentru a fi validate, la alegeri trebuie să participe cel puțin 1/4 din numărul persoanelor înscrise în listele electorale din fiecare circumscripție. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se închid la ora 21:00.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: