Renunță la politică după o carieră de 12 ani. Socialistul Maxim Lebedinschi, numit director al unei asociații
Full Article 2 minutes read

Renunță la politică după o carieră de 12 ani. Socialistul Maxim Lebedinschi, numit director al unei asociații

Socialistul Maxim Lebedinschi a anunțat pe 30 noiembrie că se retrage din politică, după o carieră de 12 ani. Fostul politician susține că a decis să se concentreze pe activitatea profesională și anunță în acest context că a fost ales în funcția de director executiv al Uniunii Juriștilor din Moldova.

„După 12 ani de politică, am decis să mă retrag de pe acest tărâm și să mă concentrez pe activitatea profesională. Astăzi, prin decizia Biroului Permanent al Uniunii Juriștilor din Moldova am fost ales Director Executiv al Uniunii Juriștilor din Moldova”, a anunțat Lebedinschi.

Socialistul anunță că prioritatea sa în această funcție va fi promovarea și apărarea intereselor fiecărei bresle juridice în parte și a „marii familii a Uniunii Juriștilor per ansamblu”.

„Sunt sigur că împreună cu colegii vom reuși să realizăm mai multe idei ce vor fortifica principiile statului de drept. Mulțumesc colegilor pentru încrederea și susținerea acordată. În cel mai scurt timp, voi prezenta detalii despre proiectele și ideile ce urmează să le realizez alături de colegii”, a mai anunțat Lebedinschi.

Precizăm că Maxim Lebedinschi a deținut, anterior, funcțiile de consilier al fostului președinte al țării Igor Dodon, precum și cea de secretar al Comisiei Electorale Centrale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: