Reprezentanta lui Kirkorov a spus de ce cântărețului i-a fost refuzată intrarea în Moldova
Full Article 2 minutes read

Reprezentanta lui Kirkorov a spus de ce cântărețului i-a fost refuzată intrarea în Moldova

Polițiștii de frontieră moldoveni au explicat refuzul cântărețului rus Filip Kirkorov de a intra în țară prin faptul că țara este închisă turiștilor din cauza stării de urgență. Acest lucru a fost raportat la TASS pe 29 iulie de către secretarul de presă al cântăreței Ekaterina Uspenskaya.

„Destinația turistică nu este încă luată în considerare din cauza stării de urgență. Așa au spus la graniță ”, a spus Uspenskaya.

NM a contactat Poliția de Frontieră pentru comentarii, însă deocamdată nu am primit un răspuns.

Amintim că, în seara zilei de 28 iulie, au apărut informații că Filip Kirkorov, care a sosit în Moldova cu un zbor charter, a fost reținut pe aeroport. I s-a interzis intrarea.

„În Aeroportul Internațional Chișinău în privința unor cetățeni străini a fost luată decizia de refuz de intrare în Republica Moldova. Fiind supuși controlului, conform protocoalelor stabilite, s-a constatat că nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat”, au precizat polițiștii de frontieră.

Avocatul deputatului Șor Marina Tauber, care a sosit pe aeroport după reținerea lui Kirkorov, a spus că cântărețul a ajuns în republică ca martor important în cazul Tauber.

Anterior, procurorul general interimar Dumitru Robu a spus că procurorii au dovezi că raportul financiar al partidului Șor conține date false. În special, potrivit acestuia, raportul nu indica cei 260.000 de dolari pe care partidul i-a plătit cântăreților ruși Morgenstern și Filip Kirkorov pentru concertul eșuat de la Chișinău. Acest lucru a servit drept unul dintre motivele pentru privarea lui Tauber de imunitate și acuzare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: