Reprezentantul Rusiei la ONU: Kremlinul nu plănuiește să îl ucidă pe Zelenski
Full Article 2 minutes read

Reprezentantul Rusiei la ONU: Kremlinul nu plănuiește să îl ucidă pe Zelenski

Rusia nu intenționează să îl elimine pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat primul adjunct al reprezentantului permanent al Federației Ruse la ONU, Dmitri Polianski. Declarația a fost făcută după ce, acum câteva zile, liderul de la Kiev și premierul grec Kyriakos Mitsotakis, care efectuau o vizită la Odesa, au fost surprinși de un atac. Mai multe explozii s-au auzit la 150 de metri de coloana oficială a celor doi lideri de stat.

„Oare chiar credeți că, dacă am fi vrut cu adevărat să îl atingem pe convoiul lui Zelenski, nu am fi putut să facem asta? Și dacă cineva dintre voi, în adâncul sufletului, speră să scape astfel de liderul regimului de la Kiev, atunci trebuie să vă dezamăgesc: acest lucru nu face parte din planurile noastre”, a fost citat Polianski de „RIA Novosti”.

Oficialul rus a adăugat că armata rusă a lovit cu adevărat Odesa pe 6 martie, însă ținta a fost „un atelier de producție a vehiculelor maritime fără pilot”. Polianski a declarat că această țintă era mai importantă decât președintele Ucrainei.

Potrivit CNN, o rachetă rusească a explodat la 500 de metri de convoiul în care se afla Zelenski și prim-ministrul Greciei, Kiriakos Mitsotakis.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: