România: Doi elevi de 13 ani sunt acuzați că au hărţuit sexual o profesoară și au postat imaginile pe internet
Full Article 2 minutes read

România: Doi elevi de 13 ani sunt acuzați că au hărţuit sexual o profesoară și au postat imaginile pe internet

Un adevărat scandal a izbucnit în România, după ce mulți elevi s-au filmat în timp ce mimează acte sexuale cu profesoara de engleză, în timpul orei. Imaginile au fost publicate pe internet și preluate de undele surse mass-media. 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) a venit cu o reacție la scurt timp după ce imaginile au fost făcute publice și a precizat că evenimentul a avut loc la Şcoala Gimnazială Pietriceaua, structură a Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab” din comuna Brebu, județul Prahova, informează ziare.com.

Potrivit inspectoratului, Consiliul Clasei a decis ca cei doi elevi care apar în imagini și elevul care filmează și îi instigă să fie sancționați cu ”Mustrare scrisă” și scăderea notei la purtare cu 6 puncte, ceilalți elevi prezenți în clasă primind o ”Observație scrisă”.

”Conducerea unității școlare a inițiat o cercetare prealabilă a împrejurărilor în care a avut loc incidentul, pentru lămurirea tuturor aspectelor. Având în vedere gravitatea faptelor, atât elevii cât și cadrul didactic vor beneficia de consiliere din partea specialiștilor Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională”, se mai arată în comunicat.

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a precizat și că va demara propria anchetă.

Potrivit AGERPRES, poliţiştii au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: