România și Moldova își vor consolida cooperarea parlamentară în vederea combaterii propagandei rusești
Full Article 40 second read

România și Moldova își vor consolida cooperarea parlamentară în vederea combaterii propagandei rusești

Președintele Parlamentului Igor Grosu și președinte interimar al Senatului României Alina Gorghiu au convenit într-o ședință la București că vor consolida cooperarea parlamentară în vederea combaterii dezinformării și a propagandei rusești. Despre acest lucru a anunțat Gorghiu, pe 9 iulie.

„Vom consolida cooperarea noastră parlamentară în vederea combaterii dezinformării și a propagandei rusești, în vederea ajutării refugiaților ucraineni și a condamnării ferme a atrocităților comise de Federația Rusă în Ucraina, precum și în vederea promovării valorilor europene comune”, a menționat Alina Gorghiu.

Oficiala a reiterat că România va continua să susțină Republica Moldova pe calea sa spre integrare europeană.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: