Rusia: Un băiețel de doi ani și sora sa mai mică au petrecut 3 zile lângă cadavrele părinților. Vecinii au spart ușa, după ce poliția nu a reacționat la chemare
Full Article 2 minutes read

Rusia: Un băiețel de doi ani și sora sa mai mică au petrecut 3 zile lângă cadavrele părinților. Vecinii au spart ușa, după ce poliția nu a reacționat la chemare

În orașul rusesc Ekaterinburg, doi copii s-au aflat timp de trei zile într-un apartament cu cadavrele părinților lor. Vecinii au pătruns singuri în apartament fără a aștepta salvatorii, scrie e1.ru. Aceștia au auzit plânsetele copiilor. 

În apartament a fost găsit cadavrul unui bărbat și a unei femei. Un băiețel de doi ani și o fetiță de 3 luni au fost depistați plângând lângă părinții lor, scrie presa din Rusia.

Familia închiria apartamentul. Cei doi părinți nu au fost văzuți sau auziți timp de câteva zile. Au fost auziți de către vecini copiii lor, care plângeau. Vecinii vorbeau cu minorii printre ușă.

Presa rusească mai scrie că salvatorii, la solicitarea vecinilor de a interveni, au declarat că nu vin fără polițiști, iar cei din urmă „nu se grăbeau”. Prin urmare, vecinii singuri au adus unelte pentru a intra în apartament.

„În interior au fost găsite cadavrele părinților. Copiii erau într-o stare foarte rea, mai ales fata. Era deshidratată”, a spus unul din vecini.

Tot potrivit lui, rudele au pierdut contactul cu părinții copiilor la sfârșitul săptămânii trecute. Totodată, aceștia nu ar fi reușit să găsească proprietarul apartamentului.

Presa rusă mai scrie că urme de sânge nu au fost depistate în apartament, iar potrivit „primelor semne soțul și soția s-au otrăvit de la droguri”.

La moment, oamenii legii stabilesc circumstanțele cazului. Minorii se află la rude.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: