Șeful Exdrupo a reparat din proprii bani o porțiune de trotuar care s-a surpat
Full Article 1 minutes read

Șeful Exdrupo a reparat din proprii bani o porțiune de trotuar care s-a surpat

Șeful întreprinderii municipale Exdrupo Serghei Tomiță a achitat din proprii bani reparația porțiunii din trotuarul recent reparat de pe strada Nicolae Testemiţanu. Subiectul a fost abordat de către primarul Ion Ceban, în cadrul ședinței primăriei din 9 iunie.

„Domnul Tomiță a plătit reparația trotuarului surpat din propriul buzunar. Cred că așa se va proceda întotdeauna cu fiecare [care face lucrări necalitative]. În caz contrar, vor trebui să demisioneze”, a argumentat Ceban.

Ion Ceban a dispus ca experții să verifice calitatea materialelor utilizate și prețul acestora. Primarul a cerut ca rezultatele verificărilor să fie publicate până la sfârșitul lunii curente.

Amintim că, pe 1 iunie, o porțiune din trotuarul de pe strada Nicolae Testemiţanu s-a surpat. Acest lucru s-a întâmplat deși lucrările de reparație s-au încheiat la mijlocul lunii mai, iar costul acestora se ridică la 10,6 mln lei. Directorul interimar al întreprinderii „Exdrupo”, Sergiu Tomiță, a declarat că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că la o adâncime de 1,2 metri au fost depistate făgașe și goluri în fundație.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: