VIDEO Șeful regiunii Zaporojie spune că fiul său a fost răpit: „Am încercat să rezolvăm singuri problema, dar nu am reușit”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Șeful regiunii Zaporojie spune că fiul său a fost răpit: „Am încercat să rezolvăm singuri problema, dar nu am reușit”

Șeful regiunii Zaporojie, Oleg Buriak, anunță că fiul său a fost răpit la punctul de control rusesc Vasilievka în timpul deplasării convoiului de evacuare, care se deplasa de la Melitopol spre Zaporojie. El a comunicat aceasta pentru Ukrinform.

Totul s-a întâmplat pe 8 aprilie, la ora 11:22, la punctul de control din Vasilievka, regiunea Zaporojie. Băiatul de 16 ani al șefului regiunii era într-o mașină cu două femei pe care le cunoștea și trei copii mici.

Potrivit lui Buriak, coloana de mașini a fost oprită de militarii ruși și au început să se apropie de fiecare pentru a-i verifica care și unde merge, iar când au văzut că tânărul de 16 ani are un telefon la el, l-au scos din mașină.

Șeful regiunii Zaporojie a mai spus mașina a fost ținută la punctul de control trei ore, apoi toți au fost eliberați, în afară de Vlad în vârstă de 16 ani: „Cunoscuții mei mi-au spus că i-au implorat să-l lase liber pe băiat”.

„Militarii au tablete și au stabilit că eu sunt tatăl băiatului. În tot acest timp, am încercat să rezolvăm singuri problema, dar nu am reușit”, a declarat Buriak.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: