Și-a „cumpărat” permis de conducere român cu €300 și a pornit spre Germania
Full Article 1 minutes read

Și-a „cumpărat” permis de conducere român cu €300 și a pornit spre Germania

Poliția de Frontieră a depistat, la punctul de trecere a frontierei Costești, un permis de conducere român falsificat. Luat la întrebări, bărbatul a recunoscut că a achitat 300 de euro pentru perfectare. Documentul contrafăcut a fost depistat în cadrul controlului suplimentar asupra unui pasager al rutei Moldova – Germania.

Incidentul a fost înregistrat pe 4 august la punctul de trecere a frontierei Costești. Pe direcția ieșire din țară a fost supus verificărilor un microbuz de rută internațională. În cadrul verificării suplimentare, asupra locuitorului din municipiul Chișinău s-a depistat un permis de conducere cu însemnele autorităților din România, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unui document autentic, suspect a fi falsificat.

La audieri, bărbatul a recunoscut că procurase permisul acum nouă luni în Germania, contra sumei de 300 de euro.

Cazul este cercetat în continuare de către Direcția regională Nord, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Documentul a fost ridicat și urmând a fi supus expertizei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: