Surse NM: Ministerul Infrastructurii și Energiei va fi divizat. Candidatul pentru funcția de ministru al Energiei
Full Article 40 second read

Surse NM: Ministerul Infrastructurii și Energiei va fi divizat. Candidatul pentru funcția de ministru al Energiei

Fostul șef al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Victor Parlicov, ar putea conduce un minister separat al energiei în cabinetul premierului desemnat Dorin Recean. Informația a fost comunicată pentru NM de către o sursă familiarizată cu situația, care a insistat să rămână anonimă. Victor Parlicov nu a comentat încă informația.

Anterior, ministrul pentru Infrastructură și Dezvoltare Regională, Andrei Spînu, a fost responsabil de sectorul energetic în precedentul Cabinet de miniștri. După demisia Guvernului Gavrilița, a devenit secretar general al administrației prezidențiale.

Victor Parlicov este expert în energie. Acesta a fost șef al ANRE în perioada 2010-2014.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: