Tânăr din Moldova, implicat într-un accident în România: a fost transportat la spital 
Full Article 2 minutes read

Tânăr din Moldova, implicat într-un accident în România: a fost transportat la spital 

Accident în România, cu implicarea unui tânăr de 19 ani din Republica Moldova. Potrivit agerpres.ro, tânărul a pierdut controlul direcției în timp ce conducea un autoturism și s-a ciocnit cu un autovehicul. Urmare a accidentului, tânărul a suferit răni și a fost transportat la spital. 

Accidentul rutier a avut loc pe 20 ianuarie, la ieşirea din localitatea Mureşenii Bârgăului, sat în comuna Tiha Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit poliţiştii Serviciului rutier Bistriţa-Năsăud.

„Din primele date, un tânăr de 19 ani din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 17, la ieşire din Mureşenii Bârgăului, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Tiha Bârgăului. Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului de 19 ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a relatat presa română.

Potrivit sursei, cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă”, a menționat presa din România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: