Termoelectrica: „facturile pentru încălzire în luna ianuarie sunt în medie cu 12 % mai mici în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent”
Full Article 2 minutes read

Termoelectrica: „facturile pentru încălzire în luna ianuarie sunt în medie cu 12 % mai mici în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent”

În luna ianuarie, proprietarii apartamentelor cu suprafața de până la 50 m2 vor achita pentru încălzire în mediu circa 850 de lei, locatarii apartamentelor cu o suprafață între 50 și 100 de m2 vor achita circa 1 278 lei, iar locatarii apartamentelor cu suprafața mai mare de 100 m2 vor achita în medie 1 643 lei. Despre acest lucru a anunțat Termoelectrica, într-un comunicat, astăzi, 12 februarie.

Potrivit sursei citate, consumul de energie termică pentru luna ianuarie 2020 este mai mic în medie cu circa 12 % față de perioada similară a anului trecut.

„Interpretarea eronată a perioadei de calcul apare în contextul în care consumatorii consideră că perioada de facturare ar coincide cu luna calendaristică, însă aceasta variază de la o lună la alta, de la un bloc locativ la altul. De facto, perioada de facturare este indicată în fiecare bon de plată, iar zilele de facturare sunt variabile în funcție de data în care sunt citite contoarele de evidență a consumului pentru energie termică”, informează Termoelectrica.

Menționăm că consumatorii Termoelectrica pot obține informații cu privire la facturare la numerele de telefon 1300 sau 022 447 447.

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: