Un băiat de 15 ani din Bubuieci a ajuns la spital, după ce a fost bătut de alți doi minori. Poliția a deschis un dosar penal
Full Article 50 second read

Un băiat de 15 ani din Bubuieci a ajuns la spital, după ce a fost bătut de alți doi minori. Poliția a deschis un dosar penal

Un adolescent din Bubuieci a ajuns la spital, după ce a fost bătut de doi minori de 12 și 15 ani. Oamenii legii au pornit o cauză penală pe caz. Informațiile au fost confirmate pentru NM de șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Direcției de Poliție a muncipiului Chișinău, Natalia Stati. 

Cazul de agresiune a avut loc pe 24 ianuarie, în comuna Bubuieci din municipiul Chișinău.

În cadrul măsurilor dispuse s-a stabilit că minorul de 15 ani a fost agresat fizic de către alți doi minori de 12 și 15 ani. Victima a fost internată la spital, iar pe caz a fost inițiată o cauză penală. Ofițerul de urmărire penală desfășoară acțiuni procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat Natalia Stati pentru NM.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: