Un bărbat din Ialoveni, condamnat la 10 ani de închisoare după ce și-a înjunghiat mortal un cunoscut în Chișinău
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din Ialoveni, condamnat la 10 ani de închisoare după ce și-a înjunghiat mortal un cunoscut în Chișinău

Un bărbat de 37 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost condamnat la 10 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, după ce a fost recunoscut vinovat de omor intenționat. Sentința a fost pronunțată pe 19 octombrie 2023 de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, anunță Procuratura Generală (PG). Sentința nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Potrivit PG, în cadrul urmăririi penale, procurorii au stabilit că, inculpatul, la 23 aprilie 2023, pe timp de seară, în timp ce se plimba cu cumnatul său pe str. Grenoble din municipiul Chișinău, s-a întâlnit cu un cunoscut de-al său mai vechi, care era însoțit de tatăl vitreg. Între inculpat și cunoscutul său s-a iscat o ceartă. Conform declarațiilor martorilor, cei doi, dorind să se „clarifice bărbătește”, s-au retras de pe trotuar, într-o zonă dosită de pini și s-au luat la bătaie. Inculpatul, la un moment dat, a scos un cuțit și i-a aplicat victimei mai multe lovituri, inclusiv în abdomen.

Tatăl vitreg al victimei a solicitat ambulanța, însă medicii sosiți la fața locului nu au putut salva bărbatul, care a decedat în timpul intervențiilor medicale.

Inculpatul și-a recunoscut integral vinovăția pentru fapta de care a fost acuzat.

Acesta nu este la prima abatere de ordin penal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: