VIDEO „Acuș urcă copilul meu”. O ambulanță surprinsă fără pneuri de iarnă. Reacția CNAMUP
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Acuș urcă copilul meu”. O ambulanță surprinsă fără pneuri de iarnă. Reacția CNAMUP

Un bărbat a filmat o ambulanță și a arătat că aceasta nu era echipată cu anvelope de iarnă, în condițiile în care pe străzile din țară este prezentă zăpadă. Imaginile video au fost publicate pe 12 ianuarie de știri.md. Într-o reacție pentru Pro TV, Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) a declarat că investighează cazul.

Un bărbat a filmat o ambulanță parcată în curtea unui bloc de locuit, în care urma să fie preluat copilul său pentru a fi dus la spital. În imagini se vede că cauciucurile vehiculului nu sunt de iarnă, lucru remarcat și de autorul videoclipului.

A venit la noi în ogradă, o rutieră – ambulanță. Vreau să arăt cu ce roți ei merg. Pe așa zăpadă riscă, duc pacienți. El săracul stă și „bucsuie” în ogradă la noi. Astea-s roți de iarnă, în care acuș se urcă copilul meu și se duc cu viteză, săracii, la salvare”, spune bărbatul în video.

Bărbatul a înconjurat ambulanța și a verificat toate cele patru cauciucuri ale acesteia și, într-un final, a constat că niciunul nu este pentru iarnă.

Astea-s roți responsabile. Eu protecție nu văd deloc. Toate patru sunt așa. Mergem spre Europa. E netedă ca la sport car-uri”, a menționat el.

Într-o reacție, purtătoarea de cuvânt a Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Svetlana Gaitur. Aceasta a declarat că CNAMUP a fost sesizat pe caz și că-l investighează. „Ulterior, CNAMUP va veni cu o reacție”, a adăugat Gaitur.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: