VIDEO Șantaj cu imagini cu caracter intim, filmate pe ascuns. Suma pe care o pretindea de la fosta iubită
Full Article 1 minutes read

VIDEO Șantaj cu imagini cu caracter intim, filmate pe ascuns. Suma pe care o pretindea de la fosta iubită

Un bărbat de 31 de ani din Râbnița și-a amenințat fosta iubită că va publica imagini filmate în timp ce întrețineau relații sexuale, dacă nu îi dă 15 000 euro. Individul a fost reținut miercuri, 19 octombrie, de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), după ce victima a scris o plângere în acest sens. Ulterior, PCCOCS a precizat că individul a fost plasat în arest preventiv.

La mijlocul lunii septembrie bărbatul a cerut de la fosta sa iubită 15 000 euro în schimbul imaginilor filmate în timp ce întrețineau relații sexuale. Acesta ar fi instalat camere ascunse în ceasul său de mână, dar și pe masa încăperii în care se aflau pentru a o șantaja.

În urma investigațiilor, oamenii legii au confiscat ambele dispozitive de filmare, dar și accesoriile de stocare a acelor imagini. Astăzi, 21 octombrie, Judecătoria Chișinău cu sediul Ciocana a acceptat plasarea în arest preventiv a bărbatului, acesta fiind învinuit de comiterea infracțiunii de șantaj.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: