Un bărbat s-a înecat în apele râului Nistru, la Vadul lui Vodă. Ce au declarat martorii
Full Article 2 minutes read

Un bărbat s-a înecat în apele râului Nistru, la Vadul lui Vodă. Ce au declarat martorii

Un bărbat în vârstă de 68 de ani și-a pierdut viața în apele râului Nistru. Cazul a avut loc pe 12 iulie, la Vadul lui Vodă. Persoanele care se aflau în apropiere au declarat polițiștilor că bărbatul a intrat în râu pentru a se scălda, ulterior a dispărut din vizorul lor. 

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a declarat că oamenii legii au fost alertați despre caz pe 12 iulie, în jurul orei 11:30.

Polițiștilor li s-a comunicat la 112 că la Vadul lui Vodă o persoană s-a înecat în apele râului Nistru.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical.

„Martorii au comunicat polițiștilor că bărbatul a intrat în apele râului Nistru pentru a se scălda, iar ulterior a dispărut sub apă fiind observat de persoanele de la plajă. Ulterior a fost scos la mal în stare inconștientă”, a menționat reprezentanta poliției capitalei.

Stati a mai declarat că „medicii au întreprins toate măsurile de resuscitare, însă bărbatul nu a prezentat semne de viață, ulterior decedând”.

La examinarea de către medicul legist, urme de violență nu au fost depistate. Totodată, cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, iar pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: