Un copil s-a intoxicat după ce a băut picături nazale: „Mama nu a acordat importanță celor întâmplate și l-a pus să doarmă”
Full Article 2 minutes read

Un copil s-a intoxicat după ce a băut picături nazale: „Mama nu a acordat importanță celor întâmplate și l-a pus să doarmă”

În orașul Bender din stânga Nistrului, un copil de doi ani s-a intoxicat cu picături nazale. Potrivit așa-numitului minister al Afacerilor Interne de la Tiraspol, copilul a băut picăturile și a ajuns la spital, în secția de terapie intensivă, fiind diagnosticat cu „intoxicație casnică acută și infecție respiratorie virală acută”. Acum, nu există o amenințare pentru viața minorului. 

Așa-numitul minister al Afacerilor Interne de la Tiraspol a declarat că a fost anunțat, de medicii din Bender – pe 23 septembrie, că un copil de doi ani s-a intoxicat cu picături nazale.

Copilul a luat picăturile nazale de pe noptiera din dormitorul părinților, a deschis flaconul și a băut conținutul. Mama nu a acordat multă importanță celor întâmplate și l-a pus să doarmă. După un timp, fiul s-a simțit slăbit, au început să-i înghețe brațele și picioarele. Copilul a fost dus la spital cu ambulanța”, au comunicat reprezentanții așa-numitului minister al Afacerilor Interne de la Tiraspol.

Se menționează că „pediatrii au diagnosticat copilul cu intoxicație casnică acută, cu picături nazale „Naftizin 0,1%”, și infecție respiratorie virală acută”. 

Băiatul a fost internat în secția de terapie intensivă.

Acum, potrivit sursei, starea de sănătate a copilului se ameliorează. „Nu există nicio amenințare pentru viața lui”, au mai precizat reprezentanții așa-numitului minister al Afacerilor Interne.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: